Preview Mode Links will not work in preview mode

Řešidlo FirstClass

Jun 30, 2022

Dnešní téma: “Petře, už poněkolikáté jsem narazila na muže, který se nechtěl vázat. Chtěl si se mnou užívat, ale ne cokoli budovat, řešit, plánovat. Chtěl svoji svobodu a cokoli dalšího bral jako omezování této svobody. Neuměla jsem mu vysvětlit, proč je dobré mít vztah. Umíte to Vy?”


Jun 29, 2022

Dnešní téma: “Petře, jsem citlivá na jednání druhých lidí. Oni to vědí a hrají si často se mnou jako s loutkou. Jak se mám nad to povznést?”


Jun 28, 2022

Dnešní téma: “Petře, ve svém včerejším podcastu jste vyslovil zajímavou větu: Když nám chybí cit pro štěstí, jak bychom to štěstí mohli cítit? Co to znamená? Co myslíte citem pro štěstí? Jak se dá pracovat na cítění štěstí?”


Jun 27, 2022

Dnešní téma:

“Petře, snažím se být dobrým kolegou i kamarádem. Snažím se pomoci lidem, když to potřebují, věnuji se jim, píšu jim, když mají narozeniny, když jsme v restauraci, tak za ně zaplatím. Ale z jejich strany nic takového nepřichází. Teď na mě padla depka, protože to byl den...


Jun 24, 2022

Dnešní téma: “Petře, mám trápení, ale současně strach, že se mu budete smát. Mám malou holčičku. Je úžasná, bez problémů, bohužel na ni nemám tolik času, kolik bych chtěla. Musím totiž pracovat a jsem na všechno sama. Přítel odešel poté, co se dozvěděl, že jsem znovu těhotná. Takže...