Preview Mode Links will not work in preview mode

Řešidlo FirstClass

Feb 24, 2023

Požádal Vás partner ve vztahu zničehonic „o čas“? Nevíte, co si pod tímto pojmem představit? Je to už rozchod? Říká-li „Nechme tomu volný průběh”, znamená to „Nechme vztah umřít”? Nebo snad má jinou ženu a jen takticky hledá způsob, jak k ní bez velké námahy odejít? Panikaříte...


Feb 24, 2023

Záleží Vám na někom, kdo se ale chová tak, jako by mu nezáleželo na Vás? Je toxický nejen jednorázově (že by měl špatný den nebo přišel občas naštvaný z práce), ale otravuje Vám život, kdykoli se vidíte? Chováte k němu historickou úctu, protože Vám někdy s něčím pomohl, ale to už je...


Feb 23, 2023

Tíží Vás pocit osamění? Co na tom může být dobrého? K čemu toto období může pomoci? Toto je díl pro všechny, kteří mají dojem, že bez vztahu nemohou mít šťastný život.


Feb 21, 2023

Jste muž, který není typem ideálního krasavce? Slýcháte od žen, že právě Váš vzhled je na překážku? Nebo jste žena, která už se opakovaně spálila s „ideálními krasavci“? Ptáte se, kde ti krásní a nezadaní muži jsou? Toto je díl pro Vás.


Feb 20, 2023

Ublížil Vám člověk, kterému jste důvěřovali, a Vy teď nevíte, co máte dělat? Jestli ve vztahu s ním pokračovat, nebo se ho začít bát? Toto je díl pro Vás.