Preview Mode Links will not work in preview mode

Řešidlo FirstClass

Sep 30, 2022

Jste unaveni těžkostmi, které musíte už dlouho sami zvládat? Propadáme slabostem, špatným emocím, křičíte na lidi, kteří Vám neublížili? Říkáte si, že takhle už to dlouho nezvládnete?


Sep 28, 2022

Máte nablízku toxického člověka? Který když Vás vidí, tak Vám vmete do obličeje to, co Vás bolí? Je to rodič, který se trápí v této době, je to dítě, které nezvládá své problémy, je to kolega nebo přítel, který je plný problémů, je to partner, který má potíže pracovní, finanční,...


Sep 26, 2022

Potkali jste se s manipulací? A stalo se Vám to u tak blízké osoby, že pořád nemůžete věřit tomu, že by toho zrovna ona byla schopna? Milujete i dál někoho, kdo Vás zraňuje, a říkáte si, proč to dělá, když mě ztrácí, když toho jednou musí litovat? Je si toho vůbec vědom?




Sep 23, 2022

Dnešní téma: Chybí Vám nadhled? Necháte se někdy zbytečně unést, a pak Vás to mrzí? Nebo se trápíte titěrnostmi, na kterých za pár let nebude záležet, a Vy na nich teď marníte svou energii, svůj čas, své zdraví? Chcete to změnit?


Sep 21, 2022

Dnešní téma: Věřili jste, že tohle už je spřízněná duše, a najednou se změnila? Najednou Vás ničí, ignoruje, opouští a ze štěstí se stalo neštěstí? Ptáte se, jak se může člověk tolik změnit? 

Tak třeba Eva mi napsala: “Dobrý den, Petře. Potkala jsem svou spřízněnou duši. Ale...